Instagram pokrenuo svog BeReal klona

Instagramov BeReal klon je sada zvanično dostupan. Meta je predstavila „Candid Stories“, novu funkciju za Instagram Stories koja kopira selfije koji se objavljuju jednom dnevno, nalik na one sa BeReal platforme.

BeReal, koji je originalno objavljen 2019. godine, tokom godina je stekao stabilnu publiku, a posebno među tinejdžerima i Gen Z korisnicima. Aplikacija se promoviše kao autentičnija alternativa za mejnstrim društvene mreže, jer dozvoljava da se sadržaj objavljuje samo jednom dnevno i ima limitirane načine interakcije između korisnika.

Poput BeReala, Instagram Candid Stories će korisnicima jednom dnevno predlagati da podijele selfi, a korisnici će moći da vide Candid sadržaj prijatelja tek nakon što ubace sopstveni sadržaj.

Candid selfiji će, poput BeReal objava, kreirati fotografiju istovremeno sa kamerom na poleđini i selfi kamerom uređaja.

BeReal nije jedina platforma kojoj Instagram konkuriše sa najnovijim ažuriranjem. Aplikacija dobija i novu „Notes“ funkciju, koja korisnicima omogućava da da prikače ažuriranje statusa od 60 karaktera u okviru Instagram inboksa svog profila. Ovom funkcijom Instagram konkuriše Tviteru.

Tu su i druge funkcije, kao što je Group Profiles koji omogućava grupi prijatelja da kreiraju dijeljene profile sa više saradnika, prenosi B92.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI