Marija prekinula intervju zbog takmičarke, pa uradila nešto neočekivano

Egzotičnom pojavom, ali i energičnim nastupom uspela je da sve vrijeme dok je nastup trajao zadrži pažnju publike koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzm, a u razgovoru za Grand portal takmičarka je podijelila prve utiske nakon što je sišla sa bine i priznala da nije sasvim zadovoljna.

– Svaki put sa pomalo nezadovoljna zato što nije idealno kao što je žiri i sam rekao, ali ću nastasviti da radim na sebi – rekla je Tanu, a s obzirom da se u „Zvezde Granda“ prijavila kako bi joj mentorka bila Marija Šerifović zanimao nas je kako teče njihova saradnja.

– Odlično, ona je super mentor – rekla je kandidatkinja, na šta se u razgovor umiješala i Marija koja je prekinula intervju kako bi zagrlila Kseniju i udijelila par komplimenata.

Pored mentorke, Ksenijina velika podrška je porodca koji su veoma zadovoljni njenim javnim nastupima.

– Suprug i moja porodica su zaista zadovoljni, imam veliku podršku od njih. Oni mi daju bezuslovnu podršku, ali uvijek može da bude bolje – istakla je ona za Grand.

Na pitanje da li je suprug ljubomoran, kandidatkinja je kratko odgovorila:

– Ne znam, to morate njega da pitate. Mislim da me mnogo voli.

U odnosu na prethodni krug takmičenja, Ksenija je osjetno napredovala kada je u pitanju učenje našeg jezka, a sama priznaje da je na tome vrijedno radila i mnogo vježbala.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI