mislim da se nikada neću udati (FOTO)

Supported by TNT Grupacijaspot_img

Međutim, koliko je težak bio njen put do uspjeha, pjevačica je sada priznala kada se prisjetila svojih početaka i poslovnih neuspjeha.

– Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedjelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam – rekla je Tea.

Otkriva i da je ponosna na svoj dosadašnji uspeh.

– Jako sam zadovoljna kako je prošao moj prvi album. Mislim da se rad uvijek isplati, svačija karijera je puna uspona i padova, uvjerena sam da se sreća zaslužuje. Moja karijera nije išla uvijek uzlaznom putanjom, ali ja učim da budem zadovoljna i zahvalna. Ozbiljan sam radoholičar – rekla je pjevačica.

Malo je poznato i da je Tea svojevremeno razmišljala da odustane od pjevanja.

– Tokom proteklih godina nagledala sam se tuđih uspona i padova, dok sam ja stagnirala. Patila sam u tom periodu, dolazila sam u iskušenje da odustanem od svega. Mislila sam: „Kako je moguće da stojiš u mjestu i dalje i gledaš kako drugi prolaze pored tebe“. Međutim, na kraju kao nagrada za sav rad dođe veliki uspjeh. Iako sam često sumnjala u sebe, uvijek me je na estradi održavala ljubav prema muzici i uvjerenje da sam za ovaj posao stvorena – poručila je Tairovićeva.

MISLIM DA SE NIKADA NEĆU UDATI

Iako svojom pojavom mami muške uzdahe, Tea priznaje da joj, za razliku od poslovnog, na ljubavnom planu ne cvjetaju ruže.

– Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigdje ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vrijeme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam pretjierano ni volju za to. Skroz sam pogriješila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati – zaključila je ona.

Iako se mnoge njene kolege žale na incidente koje doživljavaju na nastupima, Tea je istakla da nikada nije imala problem s gostima.

– Prihvatila sam nadimak kraljica bakšiša. Nisam imala neprijatnosti na nastupu, ja sam osoba čiji je posao da animiram ljude. Nemam problem s pijanim gostima i ne plašim se incidenata – rekla je ona.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI