Ovan dostiže svoj puni potencijal, Jarac rješava ljubavne probleme

Supported by TNT Grupacijaspot_img

Ovan

Ovaj pun Mjesec je kao stvoren za vas. Vi ste zvijezda ovog punog Mjeseca! Dok osvetljava vašu prvu kuću sopstva, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. To što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao što ste bili ranije. Dozvolite punom Mjesecu da vam pokaže na koje ste sve načine napredovali. Spremite se za dostignete svoj puni potencijal, jer je pun Mjesec trenutak promjene i napretka. Ostavite staru sebe kakva ste bili i upoznajete svoje novo ja.

Rak

Šta želite da postignete? Pun Mjesec vam donosi snagu, posebno u oblasti karijere, što će popraviti vaš društveni položaj i ugled. Preispitujete svoje ciljeve u karijeri i shvatićete da nešto ne funkcioniše kako treba. Imate mnogo mogućnosti da uradite nešto nevjerovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada! Put može biti posut preprekama, izazovima i razočarenjima, ali ako niste voljni da prebrodite sve probleme, kako ćete drugačije moći da dokažete da zaslužujete najbolje?

Vaga

Ovo je vaš period koji vas podsjeća da budete sigurni i da vjerujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, Pun Mjesec usmjerava vašu pažnju na odnose jer se nalazi u vašoj sedmoj kući partnerstava. Podstiče vas da preispitate svoje odnose sa drugima. Velike su šanse da ćete sada staviti tačku na odnose koji se već dugo vještački održavaju. Ako ste vi i partner voljni da preuzmete odgovornost i napravite kompromis, shvatićete koliko je zapravo vaša veza jaka i koliko udara može da nadjača.

  MAKARONE SA SIROM Nemate puno vremena, a ne znate šta napraviti! Evo najbržeg racepta

Jarac

Toliko ste naporno radili da biste napredovali na društvenoj ljestvici, međutim, pobjeda u karijeri nije najvažnija stvar u vašem životu. To se posebno odnosi na one koji izbjegavaju probleme u privatnom životu pod izgovorom da mnogo rade. Pun mjesec u Ovnu stavlja u fokus vašu četvrtu kuću porodice. Možda ćete osetiti pritisak kod kuće ili od ukućana. Ako ste nezadovoljni svojim partnerskim ili porodičnim odnosima, ovaj pun Mjesec će vas podstaći da riješite problem što prije.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI