Sanja Marinković pokazala trbušnjake – Aloonline.ba

Naime, Sanja redovno trenira i strogo prati šta jede.

Da se disciplina i naporan rad isplate, Sanja je još jednom pokazala.

Voditeljka je na svom Instagram profilu objavila snimak, a svi su vidjeli kakve trbušnjake ima.

„Ja ne mogu živjeti drugačije nego po srcu, a vi živite po pravilima“, poručila je uz snimak Sanja, a komentari samo pljušte, što od kolega, što od fanova.

Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad ima svoju autorsku emisiju, međutim, njeni počeci na malim ekranima nisu bili laki.

„Što se tiče izgleda, to je stil života, nema veze mnogo sa karijerom i poslom. Što se tiče „Magazina In“ ja sam prvo dobro jutro rekla 1996. godine“, rekla je Sanja, te je nakon odgledanog priloga u kom ona prvi put u svom životu vodi jutarnji program, dodala:

„Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promtera, kakav prompter, to nije postojalo…A sve garderobe mi je šila mama. A ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram. Ovo je mojih ruku djelo. Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu isplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vrijedelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: „Ukinut honorar“, ja sam mislila: „Koji honorar, nisam ga ni dobila““, rekla je Sanja.

BONUS VIDEO:


aloonline.ba

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI