VIBER UVEO DVIJE NOVE OPCIJE Ukoliko vidite obavještenje, ovo je u pitanju

Istraživanja su pokazala, navodi „Viber“, da 71 posto korisnika očekuje od kompanija da im pruže mogućnost za personalizovane interakcije, dok 82 posto kompanija planiraju da implementiraju strategiju koja pruža veću vrijednost korisnicima kroz ponudu ciljnih usluga.

Viber tako uvodi ‘Poslovni inboks’ na globalnom nivou, poseban prostor na platformi posvećen interakciji između brendova i korisnika, direktno dostupan u ekranu za dopisicanja svakog korisnika.

Poslovni inboks će biti aktiviran kada korisnik primi svoju prvu poslovnu poruku.

Za korisnike koji su imali prilike da razmenjuju poruke sa kompanijama i brendovima u prethodnom periodu, sva takva prepiska će automatski biti prebačena u ‘Poslovni inboks’ po uvođenju te funkcionalnosti na platformu od „Vibera“, što će biti slučaj i sa onom koja bude stizala i ubuduće.

Poslovni inboks će omogućiti korisnicima da po svojoj želji organizuju interakcije sa brendovima na način koji im najviše odgovara, i to da: zakače razgovor sa nekim brendom na vrh svog Poslovnog inboksa, prebace bilo koji razgovor iz Poslovnog inboksa u glavni ekran sa privatnim chatovima, zakače bilo koji poslovni razgovor na vrh ekrana sa privatnm chatovima.

U isto vrijeme, biće mnogo lakše pronaći najnovije informacije koje kompanije i brendovi saopštavaju, jer će sanduče sa tim razgovorima biti zakačeno na vrh glavnog ekrana sa privatnim chatovima, što znači da se poslovne poruke neće miješati sa privatnim.

„Viber“ će uvesti i „Komercijalne naloge“, gdje će biti moguće pronaći sve načine da se ostvari interakcija sa brendom na jednom mjestu.

U njemu će biti sadržane sve poslovne informacije, usluge i dopisivanja na „Viberu“, a da je nalog pritom lako pretraživ na platformi. Korisnici će moći da pretražuju „Poslovne naloge“ proaktivno tako što će ukucati ime brenda ili kompanije u prostor za pretragu na „Viberu“.

Kada budu ušli u Komercijalni nalog po izboru, korisnicima će se prikazati naziv brenda, logotip, simbol da je nalog verifikovan, opis, kontakt-podaci i spisak kanala komunikacije dostupan na „Viberu“.

Nalozi će moći da se prosledjuju drugim korisnicima, što povećava prisutnost i vidljivost brenda. Kompanija je saopštila da će nova ponuda sadržati te inovacije kao dio nove faze interakcije između brendova i korisnika unutar aplikacije.

Ova funkcionalnost omogućava da se sve poruke iz zvaničnih naloga brendova arhiviraju i organizuju unutar jednog sandučeta (poput notifikacije iz banke, potvrda porudžbine od servisa za dostavu, posebne porudžbine iz radnje itd).

Za korisnike koji su imali prilike da razmenjuju poruke sa kompanijama i brendovima u prethodnom periodu, sva takva prepiska će automatski biti prebačena u „Poslovni inboks“ po uvođenju te funkcionalnosti na platformu od „Vibera“, što će biti slučaj i sa onom koja bude stizala i ubuduće.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

MOŽDA TE ZANIMA

POPULARNI TEKSTOVI